sunnuntai 31. toukokuuta 2009

KESÄILYÄ

Alkoipa sitten kesäloma kunnon helteillä - ihanaa! Tykkäilen tuosta lämmöstä ja olenpa sen takia viettänyt tänään aika paljon aikaa ulkona metsäillen, uiden ja käyttäen ahkerasti aurinkolasejani.
Yhdessä vaiheessa tänään myös poistin vahingossa kaikki kuvani kamerasta, (ups) mutta niitä tuli nopeasti uusia. Menossa metsään. Ei suinkaan koulumme liikkakentän kautta ainakaan... (jäi vähän ikävä liikuntatunteja, nääs :<<< ps.siis eiei jäänyt terv. hauskoja-vitsejä-eiks-juu) Tuossa on myös päivän vaatteeni hyvin näkyvissä. Aamusta minulla oli tuossa vielä semmoiset pinkit polvisukat, mutta nehän olivat ihan liian kuumat!



Metsässä oli varsin ihanaa, siellä oli myös kiva kuvailla!

Metsässä kuitenkin tuli kerrassaan kuuma, joten suuntasin uimaan meidän altaaseen. ♥

Auringossa kuivui hetkessä.

Ainiin, piti varmaan vielä höpistä jotain todistuksestani.
Keskiarvoksi (lukuaineitten) laskin 8,6, eli ei nyt huono. Suurin osa numeroista oli ysejä ja aika paljon myös kaseja. Liikasta tuli seiska.
Ja päättäreissä minulla oli se liila mekkoni sitten! Otin asusta kuviakin pari, mutta ne poistuivat vahingossa, niinkuin jo alussa kerroin.
Tulikos teillä hyvät todistukset?

Hyviä loman jatkoja!

4 kommenttia:

  1. Jipii! oot taas kirjotellu! Juu, tuli hyvä todistus, bilsa nous kasista ysiin<333 keskiarvoni oli jotain 7,41 (sanon ton tollee, kun ei ole vieläkään pyöristykset täysin hallussa.. :s)

    VastaaPoista
  2. Whut? Ikävä liikkatunteja?! >8O Mie olen vain iloinen niiden jäädessä pois.

    Tuo kuumuus on tullut huomattua meilläkin. Miun huoneessa on kuin saunassa! Ikkuna ammollaan, verhot visusti kiinni ja tuuletin täysillä. Silti olen läkähtyä...

    Minun tokarin oletkin jo nähnyt, joten siitä tuskin tarvitsee sen enempää höpistä~

    VastaaPoista
  3. Hei, kiva kommentteja!
    Anonyymi: Juu-u, kiva jos olet odottanut.Hyvä~ :---)
    Sopuli: >:( Se oli vitsi! En taida olla kovin hyvä vitsiniekka, muttaa. Liikkatunteja ikävä, ei. :---D
    Minun huoneessa lämpötila on ihan hyvä, ikkuna ollut silti koko päivän auki, mutta täällä tietokonehuoneessa on tosi kuuma

    VastaaPoista
  4. He hee~ xD

    Onnekas! Tänne tukehtuu! >.<

    VastaaPoista