keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

PIKKUISIA

Ajastettu postaus >:) Olen riparilla...

Eli kuvia nukkekotijutistani, niistä kun en vähään aikaan ole mitään höpötellyt!
Pikkuinen kierros talon kalusteita omaavissa huoneissa...
Katsotaanpa ensin yläkerrassa sijaitsevaa keittiötä.

Liesi, jonka tein tässä kesällä mm. pahvista. Ilman ohjetta, waah. Tosin tuo on aika yksinkertainen mutta joo. Kuten huomaatte, lattia on vielä keskeneräinen, se olisi tarkoitus laatoittaa noilla savesta tehdyillä laatoilla, jotka myös maalaan.


Paistoin yksi päivä ruokia, nämähän liittyy keittiöön. Kuvassa kakku namnam, kääretortun siivu ja tuollainen pitaleipä tms., missä on sisällä kasviksia. Tehty siis uunissa kovetettavasta Fimo-massasta.
Sitten vilkaistaan keittön vierellä olevaan olkkariin, joka on tällä hetkellä nukkiksen huoneista kalustetuin, tosin siitä ei mitään järkevää koko kuvaa ole, mutta jotain. :D


Sohva pääosassa ja taustalla näkyy amppelia ja vasiväreillä maalattu pikkupöytä.

Tässä sitten myöskin olkkarista löytyvä esine, nimittäin takka. Runko puusta, sen tein nukkiskurssilla, loput kotona. Jotkut osat pahvista ja päälyste oikeaa soraa/hiekkaa ja vesiväriä. Olen melko tyytyväinen, sisällä on vieläpä kiiltävävää paperia, niinkuin tulta.

Sitten olohuoneen alapuolelle, ruokasaliin!


Nojaa sieltä onkin vain yksi kuva. :D
Tuollainen hylly, josta olen joskus täällä kuvan näyttänytkin. Mutta nyt se on saanut vähän sisältöä, meinaas savesta tehtyjä lautasia, taikataikina-leipiä ja hillopurnukoita, joista osa on kyllä vielä keskeneräisiä...
Paitsi sillon kun tuosta kuvan joskus laitoin, ei siinä ollut noita koukkuja alareunassa, mutta nyt on. Koukuíssa roikkuu vuokia, joiden avulla voi oikeasti tehdä taikataikinasta kakun/kalan nukkikseen. Niitä en kumminkaan ole itse tehnyt, ne on nukkiskaupasta.

Siinä tuollainen pikkuesittely, joskus lisää kun teen tavaroita tai muuta mukavaa.
Kertokaahan mitä piditte, vastailen komentteihin (jos niitä tulee >:O ) ensi viikolla!

8 kommenttia:

  1. Kivoja esineitä sinulla. Muuten missäs nukkiskaupassa olet käynyt? Kiinnostaiti vain, kun täällä päin ei sellaisia ole, ja haluaisin sellaisen löytää.. :) Ja sitten, että milläs nukkiskurssilla olet käynyt? :) Heippa!

    VastaaPoista
  2. ^ kiitoskiitos. :---)
    No, en tiedä noista kaupoista, vuokien alkuperä kauppa on ruotsissa, olen saanut ne tuliaisiksi. mutta kyllä jossain suyimessakin on kejj, en nyt muista missä olisi, mutta ehkä netistä hakemalla löytää jotain hmm. :---)
    kurssi oli täällä mäntsälässä joku kansalaisopiston(?) järjestämä, vetäjänä leea lehelmä -niminen. hehee~

    VastaaPoista
  3. NOI VUOAT ON SAKSASTA, EI RUOTSISTA!!! ARGGHHHH½!!

    VastaaPoista
  4. OHOOOOOHEH XDD
    tarkotin toki saksaa.

    VastaaPoista
  5. Mul on ihan sama projekti tulossa tulevaisuudessa! Oon keränny jo vuosia kaikenlaisia pikkuesineitä ja sit kun mulla on isompi kämppä niin väsään nukkekodin. Mut en tee sitä normaalissa nukkekotikoossa vaan vähän isommassa. Eli vaikeempi löytää esineitä :/ ja tulee julmetun kokonen siitä talosta... Mut ei se mitään!

    Ihania esineitä!

    VastaaPoista
  6. Tepe: aih kiva, nukkekoptipuuhastelu on varsin mukavaa. (:
    joku jättinukkekoti olisi varmaan aika ihana~
    kiitoskiitos !!

    VastaaPoista