lauantai 10. lokakuuta 2009

tähän joku kiva otsikko

Moihei kaikki lukijaiset! ♥

Minä syön täällä pähkinöitä ja sipsinmuruja pussin pohjalta, namnam!
Tänään olen ollut koko päivän kotona, paitsi että kävin kaksi kertaa käyttämässä Peppi-höpöliinisöpöliini-koiruliinia, kun se vauva oli itapäivän yksin kotonansa. Taino ei hän mikään vauva ole, 10 vuotta itseasiassa, mutta kuitenkin...



Taisin muuten tuolla viime merkinnässä mainita, että kuvailisin tänään lisää syksykuvia. No, en sitten kuitenkaan jaksanut omaa pihaa kauemmas kameran kanssa lähteä, joten heh. Mutta sainpahan tossa pihalla aikaiseksi jonkinnäköiset päivänasukuvat!

Jalassa Seppälästä osetut (uudet) verkkosukkikset sekä isoäitini tekemät ihanat polvivillasukat, jotka saa siis vedettyä vaikka polviin asti. Mulla on sellaiset toisetki kaapissa jee. Ja neuletakin alla on yksi uusi musta kirppispaitaliini, joka ei kyllä kauheasti näy. Mutta semmoinen vähän neulemainen jutska se on.

Joku vähän lähempi kuva tähän vielä näin.


+ mun uudet kynnet! tai siis tein nää torstaina.


punavalko-leopardit kimalteella. en kyllä tiedä ymmärtääkö noista kunnolla, että mitä ne esittää mutta ei kait se mitään. oikea käsi onnistui jopa melkein paremmin kuin vasen, hoho.
ja kuvat vähän huonot ehkä joo, mutta kun oli pimeä ilta, hei!

Heissan sitten!

ps. apua, täällä on tälläien ihme radio-herätyskello-systeemi, joka rupeaa soimaan melkein parin minuutin välein, ehkä saa sitä pois päältä...!


kommentoikaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti