maanantai 2. maaliskuuta 2009

BLOGIMIETTEITÄ JA RUSETTEJA (paitsi ei rusetteja)

Huuuh, kirjoitin juuri, noo vähän aika sitten valmiiksi äikän mielipidekirjoituksen. Aihe oli vaikeinta keksiä, silloin kun pitäisi miettiä jotain, mikä ärsyttää ei tule mitään tietenkään mieleen. No, päädyin rustailemaan nuorten tietokoneen käytön eduista ja siitä, että ei aika koneella ole hukkaan mennyttä. Nojaa, saa nähdä mitä tulee numeroksi.
Ainiin, eilisessä postauksessa oli uusi tekstintunniste, tai oikeastaan kaksikin. Ruoka ja tyyli. No ensinnäkin ruoka, juttua siitä ei voi välttyä kuulemasta jos minun kanssani puhuu. Syöminen
Ja tyyli, no, niin, se rusetti ja ne korut.
Ja sitten minä olen vähän miettinyt, että onko järkeä puhua nukkekodista tässä samassa blogissa? Taisiis, onhan se ihan kiva, mutta kiinnostaako (monia ja monituisia) lukujoitani... Että useimpia ei välttämättä saata kinnostaa jutut nukkekodista, vaan muista mistä täällä kirjotain. Valokuvista ja vähän kaikenlaisesta. Tai en minä tiedä. Sanokaas TE olisiko järkeä kertoa täällä sekä kaikseta muusta ETTÄ nukkekodista, vai vain valokuvauksesta, tyylistä, ruuasta yms. vai perustaa nukkekotijutuille ihan oma blogi? :O
Ja niin, lupasin sitä tavaraohjetta... Se ei taida tulla ihan vielä! Koska postasin näin pian, ja tuo nukkekotijuttukin on vielä auki, niin saa nähdä milloin sen laitan, ja minne.
Joo ja sitten taisin myöskin luvata kuvaa siitä rusetista päässäni. Ok, siitä onkin kuva... tai oli. Hups, sori. Sähläsin muistiorttini kanssa ja nyt rusettikuvani on vain kameran muistilla, eikä koneelle siirtäminen onnistu. No joskus saatte kuvan, sen lupaan.
Joo ja tein tänään uuden rusetinkin, mustan! Taittelin sen tosin vähän erilailla siistimmän lopputuloksen aikaansaamiseksi, ihan kohtalaisesti se onnistuikin. Musta on tosin pienempi kuin punainen.

No mutta eipä kai sitten kummempia juttuja tällä kertaa.
Hyvää viikonalkua vaan kaikille, millaisissas merkeissä teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

3 kommenttia:

  1. Kirjoita vaan myös nukkekodistasi! ^^

    Oma viikkoni lähti käyntiin ihan normaaleissa merkeissä. Erilaista tosin on, kun enoni vanha PS2 löysi uuden kodin huoneestani. Täytyy nyt tottua pikkuveljeen, joka istuu tuossa takana koko ajan... -.-"
    Odotan ihan innoissani yhtä peliä, jonka tilasin perjantaina. Omistan tällä hetkellä kyseisen pelin kakkososan, joten pitihän se ensimmäinenkin hankkia - varsinkin, kun se maksoi postikuluineen vain 32,3e!

    Entäpä oma viikkosi? :3

    VastaaPoista
  2. No, itse en ole kovinkaan kiinnostunut noista nukkekotijutuista, mutta kirjoittele vaan, sillä siitä sinulla varmasti riittää juttua! Täällä blogeilla myös varmasti pyörii muita alan harrastajia, joten jatka samaan malliin!
    ***Rusettikuvaa odotellen***

    VastaaPoista
  3. Terve Ida!
    Vastavierailulla ;)
    Tulipa tässä mieleen, että olispa sillon, kun ite olin sinun ikänen, ollu blogit sun muut härpäkkeet :)

    Olen sitä mieltä, että mitä monipuolisempi blogi, sen parempi, eli mukaan vaan nukkekodit ja muut jutut, sulassa sovussa, kyllä ne tänne mahtuu. Ja kuvat on aina kivoja.

    Hyvää jatkoa ja kirjoitustuulia!

    VastaaPoista