sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

VIIKONLOPUN LOPPU

Heihei, minä täällä.
Taas kävi näin, niinkuin aina, viikonloppu meni aivan liian nopeasti. Surku sinänsä, mutta jokaisen sunnuntai-illan koittaessa voin lohduttaa itseäni ajatuksella että kesälomaan on enään vain... kolmisen kuukautta. Tarkoituksenani oli puuhailla viikonlopun aikana mahdollisesti jotain nukketaloni parissa, kuten tapetointia tai sellaista. Mutta haaveeksihan nuo suunnitelmat vain jäivät... Sen sijaan kävin kaupassa ja ostin keksejä! Vähintään yhtä kivaa puuhaa tuo syöminen. Myslipatukat on myös viimepäivinä maistunut hyvin, kuvassa poseeraa Alpenin kesähedelmien makuinen patukka.

Mutta tänään olen kuvaillut jonkinlaisia otoksia esimerkiksi muutamista koruistani.


Kirsikkakaulakoruni, pidän tuosta paljon.



Ja hamahelmiä! Olen noista jo yhdet vesimelonin puolikkaita etäisesti muistuttavat korvikset väsertänykin, mutta ne odottavat vielä silittämistä sekä korvakorukoukkuihin laittoa.
Ja oikeastaan innostuin noista koruista, ja päätin tehdä punaisesta muovipussin muovista rusetin! Pikku rusetin liimailin (nukkekotiin tarkoitetulla liimallani...) Vanhaan, ilmeisesti kaulakoruksi tarkoitettuun lenksukkaan. Ja sain aikaan enemmän tai vähemmän kotitekoisen näköisen rusettipannan. Kuvankin otin, tosin kameran akku oli auttamattomasti lopussa joten joku toinen päivä näätte pannan pääsäni. (Jos se nyt kestää ehjänä)



ps. Olen ottanut kuvat valmiiksi yhtä nukkekodin tavaraohjetta varten, joten ensi postissa luultavasti sellaista sitten luvassa!
Kommentoikaahan taas!

7 kommenttia:

  1. Tuo kirsikkakoru on todella ihastuttava! <3 Mistäs olet sen hankkinut? :D Panta on kiva, ja pistin myös merkille ihunan hello kitty -taustan.
    8))))))))))))))

    VastaaPoista
  2. Kylläkyllä kirsikka on i h a n a.
    Sain lahjaksi, joten en tiedä mistä ostettu...:D

    VastaaPoista
  3. Hamahelmiä? :D Täälläpäin niitä ainakin sanotaan inkkarihelmiksi. Vai onko tuo joku oma nimitys tai jtn.. :p

    VastaaPoista
  4. meilläkin sanotaan hamahelmiksi. Se kirsikkakoru on ihana, ja kuva on hieno. Sä osaat ottaa hienoi kuvia. <:

    VastaaPoista
  5. Kiitoskiitos anonyymi.
    Ilmeisesti runsans kuvailuni on tuottanut tulosta ;D

    VastaaPoista
  6. Tuol radolas sanoit ainakin (tai oletan et oot sama henkilö, kosk oot linkittäny tähän blogiin) et kirsikkakoru on Itiksen BijouBirgittestä? Hmm

    VastaaPoista
  7. ^ näin on :D
    mutta ensimmäinen kommentoija on kaverini, joka sen minulle osti, joten pilailin vähän. :)

    VastaaPoista