lauantai 11. huhtikuuta 2009

HERKKUJA + SOAPBUBBLESVOL2

Heipsuti taas. Taitaa olla näin lomalla vähän enemmän aikaa päivitellä, kun nyt jo olen täällä taas.
Mutta kuten varmaan huomaatte, olen hiukan vaihtanut tuota blogin pohjaa. Taisiis sen sen väriä pikkuisen keväisempään ja kesäisenpään sävyyn, kun tänäänkin oli niin lämmin ja ihana päivä, että oivoi. Mutta vielä tuohon yläbanneriin pitäisi keksiä jotain uutta, nykyinen kun on melko talvinen. Olisiko siis teillä minkäänmuotoisia ideoita?

Kun kerran oli niin kaunis päivä, puhaltelin taas saippukuplia. Mutta tällä kertaa tyhjän vessapaperirullan läpi, niin, että niistä tuli JÄTTISUURIA!


Iltapäivällä tehtiin myös sellaista herkullista persikkarahkatorttua! (tms.)
Olen ahminut sitä jo useamman palan, enää en taida valitettavasti jaksaa, vaikka se tosi hyvää onkin.


Arvaatkaas kuka koristeli sen noilla persikoilla... Olen aika ylpeä.

Ja sitten taas tähän loppuun nukkekotiasiaa. Sain tänään tapetoitua sekä lattioitua ruokasalin ja liimattua tapetit keittiöön! Olen ollut ahkerana, kyllä. Ja nyt on kuvakin siitä ruokasalista, joka siis sijaitsee alakerrassa. Tuossa kuvassa on kylläkin pääosassa pöydällä odottavat pääsiäismunat. Nekin tein tänään. Savesta tein munat ja koristelussa käytin maalia, hileliimaa ja höyhenistä leikattuja höyhenhaituvia.


Mikäs noista on teidän suosikkimunanne? Ne on kyllä kaikki aiiiika.... hölmön näköisiä, mutta silti minä tykään ehkä eniten tuosta raidallisesta taikka sitten etualan keltaisesta. Se keltainen on kyllä oikeasti kiilleliimalla koristeltu ja kiiltävä, mutta eipä tuo kuva sitä taida paljastaa.
Keittiöön tulee sitten samanlaiset tapetit kuin tuossa. Ja joka huoneeseen tulee tuollainen samanlainen vaalea puulattia, paitsi kylppäriin. Niin patsi, keittiön lattia määräytyy luultavasti sen mukaan, jääkö noita lattiapapereita yli yhtään, kun kaikki muut huoneet on lattioitu. Jos jää, köökkikin saa luultavasti tuollaisen lattian, jos ei, sinne tulee ehkä jotkut savilaatat tai jotain.

Huhuhuu, nyt jännitän mitä Selviytyjissä käy, palaillaan!

1 kommentti:

  1. Ooh terve taas. Arvaapa mitä, mekin tehtii tollasta jotaa rahkapiirakkaa ja koristeltii se kans jollai persikoil tai jollaa.

    ps. lempparimuna: raidallinen
    ps. scary movie tulee maanantaina!! (jipii)

    VastaaPoista