perjantai 10. huhtikuuta 2009

SOAPBUBBLES

Ensimmäinen lomapäivä on mennyt ihan mukavasti muunmuassa saippukuplia puhallelessa. Sitten kaverini ja hänen siskonsa kävivät näyttämässä sen siskon pikkuista vauvaa. Uijui, suloinen tämä pikkuinen Felix oli. Ja olenhan toki koneellakkin ollut ja syönyt kaikenmoista. Ruuasta puheenollen, joku päivä pitää leipoa muffineja jollain herkullisella ja herkullisen näköisellä kuorrutteella. Köksässä leivottiinkin sellaisia torstaina, mutta nyt tekee mieli lisää

Se on ISO.


Pikkuveli toimi kuvaajana, hihhei.

Sitten vielä vähän nukkedistani. Tapetoin tänään alakerrassa sijaitsevan ruokailuhuoneen seinät. Olen aika tyytyväinen, koska se oli varmasti huoneista rappusineen ja viistoine seinineen vaikein tapetoitava. Keittiöön olen leikannut jo tapetit, saas nähdä koska saan aikaiseksi sen tapeteerata.
Ja en muista, olenko maininnut, mutta yksi päivä tapetoin ja jopa lattioinkin talon olohuoneen, joka sijaitsee yläkerrassa. Siitä jotain kuvatustakin löytyy, myöhemmin keittiöstä ja ruokahuoneesta kun saan niihin lattiatkin aikaiseksi. Lattioiminen on tosin tapetointiin verrattuna lasten leikkiä.



Okei, tämä nyt on ottamistani kuvista joku onnettomin, mutta siinä näkyy seinien lisäksi kaikkea muuta kivaa ja tarpeellista. Siis ovi, valmiit lattiat ja tekemäni nojatuoli. Seinien alareunat on vähän hölmön näköiset, mutta mietin vielä minkälaiset listat keksin. Ja hehheh, olohuone on aika aution näköinen, mutta oikeasti tuohon kulmaan tulee varmaan kamiina ja tuonne muualle kaikkea muutakin. En ole vielä paljoa sisustanut.

Juu, ja jos luette tätä niin jättäkää ihmeessä kommenttia, se olisi kiva!

4 kommenttia:

  1. vau, olet tosi hyvä tekemään kaikkea tilpehööriä:--D tapetit on muutes söpöt^^

    VastaaPoista
  2. hieno kuvasarja tosta saippuakuplien puhaltamisesta. Veljes on aika hyvä kuvaamaan :o

    ja kuumat tapetit :))

    VastaaPoista
  3. anonyymi1: kiitos~
    anonyymi2: heh, joo kyl se toimii kun laitan tarkennukset yms valmiiksi ja sitten ''käännä noin'' eikun NÄIN'' ja ''paina NYT!'' ;D

    VastaaPoista
  4. hee, täähän on kiva blogi :3 oon jo pari kertaa tätä lueskelellu.

    VastaaPoista