sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

MAKE ROBOT NOT WAR

Sellaista vaan, että eilen silmieni eteen putkahti jostain vaatekaappini ylähyllyltä valkoinen, täysin käyttökelpoinen teepaita, joka suorastaan huusi itselleen jotain mukavaa kuviota. Joten hokasin sitten, että vaatteisiin kuvioiden painaminen voisi olla aika kiva juttu. Taino hokasin ja hokasin taas ihan itse, jossain (blogissa?) tuosta taisin lukea juttua. Mutta kuitenkin, innostuin asiasta niin, että ryhdyin heti tuumasta toimeen.
STENCILRYstä lähdin etsimään kuvaa. Löysin parikin, mitkä voisin paitaani kelpuuttaa. Make-cupcakes-not-war-yksilö sekä robotti-yksilö olivat kaksi varsin mukaisaa kuvaa. No tuon muffinikuvasen kanssa tulostus epäonnistui ja osa teksteistä jäi vähän ulkopuolelle, joten jätin sen sikseen. En viitsinyt alkaa tulostaa sitä uudestaan, koska tajusin, että haluan sittenkin robotin paitaani ja kuppikakkujuttua voi yrittää toiste. No, tulostin sitten robotin.


Robolla on kyllä jalatkin, ne vain rajautuu pois kuvasta!
Tuossa se on vielä onnellisesti yhtenä palana, mutta pian ylemmän kuvan oton jälkeen saksin kaikki mustat osat pois, ja sain ROBOTTISAPLUUNAN! Tosin nuo silmät, suu ja maha ovat myös irti kuvasta, mutta asetan ne sitten maalausvaiheessa kiinni paitaan vaikka sinitarralla tai jollain.

Sitten seuraavaksi oli vuorossa itse maalaus/töpöttely, mutta tajusin, että se voi olla hieman vaikeaa ilman tekstiilimaalia. No, en saanutkaan maalata paitaa tänään. Mutta maalin pitäisi järjestyä huomiseksi, joten silloin varmaankin pääsen tositoimiin! Suunnitelmissä olisi tehdä robosta muuten musta, mutta sotkea tuo sen mahassa oleva sydän punaisella. Miltäs kuulostaisi sellainen?
Palailen mahdollisimma pian valmiin ja toivottavasti edes jokseenkin onnistuneen vaatekappaleen kanssa!

Olettekos te tehneet jotain vaate/kassi tms. -painatuksia? Miten on onnistunut?
ps kurkkikaa alla olevaa postustakin kun ette ole kommentoineet mitä pidätte kengistäni yms!

3 kommenttia:

  1. kivoja kuvia taas :D itse olen tehnyt harkoissa kaksi kertaa pussiin painatuksia
    mitäs vielä keksis sanoa..XD

    VastaaPoista
  2. onpas siellä päin maailmaa jo kesäinen sää :o täällä vielä luntakin maassa : D
    ihanat kengät!! tuommoiset ottaisin mielelläni itsellekkin! :D ja kun tuossa kyselit niin olen painanut kankaalle.. tein tuossa äidilleni joululahjaksi semmoisen jätti t-paidan ja siihen painoin kangasväreillä tekstin "ÄISKÄ" tuli ihan hieno.. eikä suttaantunut kannatta vaan huolellisesti painaa se kontaktimuovi muotti siihen kankaaseen että ei sieltä väleistä lähe väri leviämään :)

    VastaaPoista
  3. hih, kiva~
    laura: Kiitos, minäkin tykkään niistä kengistä!(yllättävää)
    Hmm tuossahan on ihan hauska lahjaidea vaikka äitienpäiväksi :)
    paitani on silittämistä vaille valmis, juttua siitä huomenna/joskus pian :)

    VastaaPoista