lauantai 25. huhtikuuta 2009

VÄREJÄ

Hihii, ulkona on superkesäistä, tosi lämmintä ja kaikkea.
Juu, mutta piti tulla tänne jo eilen puhisemaan, mutta en jaksanutkaan vaan jäin katsomaan telkkarista tulevaa elokuvaa. Olin eilen siis Helsingissä hammaslääkärissä ja siellä menikin sitten suuri osa päivästä. (Jos jotakuta kiinnostaa, niin huulijänne katkaistiin)
Operaatioiden jälkeen vähän kaupoissakin kävin, nopeasti ostin uudet kesäkengät, sellaiset ihanat pinkit ballerinat, keltaiset ja valkoiset sukkikset sekä punaiset legginsit ja vielä pinkkililat polvisukat.
Aika värikkäitä juttuja, mutta kun on kesäkin tulossa ja kaikkea niin eihän viitsi synkistellä.

Kengät + sukkikset. Nuo sukkahousut ja polvisukatkin ostin (äiti osti, hahaa) muuten sellaisesta kivasta pikkukaupasta, jossa oli kaikkia hienoja ilmeisesti käsintehtyjä koruja, esim. nappikorviksia yms. ♥
Vielä kesän alussa olisi takoirus mennä jotain kunnon vaattehia ostamaan, jos jotain kivaa löydän (toivottvasti?!) niin niistäkin kuvaa tänne toki.

Mutta kuten jo tuossa alussa kerkisinkin (taas vaihteeksi) hehkutella kuinka kesäistä on, niin olin tänään kyllä ulkonakin ja kastelin kukkia sekä pelasin sulkapalloa. Olisin voinut vaikka potkulautaillakkin, mutta en saa juuri liikkua kovasti/rasittaa itseäni tuon hammaslääkärijutun takia nyt vähään aikaan. Että en sitten potkulautaillut.



Huomatkaa vikan kuvan ampiaiset/kukkakärpäset! Tuon lähemmäs en niitä uskaltanut mennä.
Joo, tänään meinasin tehnä jotain lamppua tai muuta nukkekotiin, mutta en sitten saanutkaan aikaiseksi, ylläriylläri.
Jootuota, hauskaa viikonlopun loppuja teille, heihei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti