sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

TUULISET PÄIVÄT

Taas se viikonloppu meni niin nopeasti, että. Voi ja oi. Mutta olen silti kerennyt olemaan tänä viikonloppuna oiiikein ahkerasti pihalla. Ja kaikenlaista kuvamateriaaliakin on tullut näpsittyä. Että tässä tulee nyt ulkokuvia!




Oli kaunis ilta-aurinko.


Ja tänään ulkona, hihhei.
Oli muuten eilen ja tänäänkin ihan tositosi tuulinen päivä. Välillä tuli hirveitä tuleenpuuskia ja kokoajan tuuli enemmän tai vähemmän.

Tänään tein myös yhdet uudet korvikset, whippii! Taino, yhdistin kaksi osaa keskenään, voiko sitä nyt laskea itse tekemiseksi...



Tuommoiset kesäiset perhoiset molempiin korviin. Hah, pitkästä aikaa korviksia MOLEMPIIN korviin eikä niitä yksinäisiä pupusia. Perhoset ovat muuten peräisin jostain vanhoista pinneistä, joista jostain syystä kaikista (niitä oli oransseja + vaaleanpunaisia) onnistuin irrottamaan nuo perhosjutskat. Höh, mutta saahan niistä korviksia. Pitäsikin ostaa lisää jotain korvispohjia, että voisi taas puuhailla uusia kesäksi.
Haluaisikos kukaan muuten nähdä niitä muita itsetekemiäni korviksia yms. koruja? Voisin joskus laittaa niistä juttua ehkä, vaikka suurin osa on melkoisen yksinkertaisia.
No, kommentoikaas taas, palailen!

7 kommenttia:

  1. oii toi korvisten teko on kyllä kivaa hommaa : D itse leikkelin vanupuikkoja ja pudotin niitä pikku pätkiä vuorotellen helmien kanssa rautalankaan :D . Ihana blogi, taidan rueta lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. hei semmoista kysyisin, että olenko ihan tyhmä vai enkä vain tajua siis miten ton taustavärin tuolta "reunoilta" saa erillaiseks (sulla violetti mikä-lie) ja sit tää "keskus" on eri (sulla valkee)?? : D

    VastaaPoista
  3. ^ Vastasin blogiisi (pitkästi) ;D

    VastaaPoista
  4. Laita vaan kuvia niistä sun koruista ym, olis kiva nähä! :)

    VastaaPoista
  5. Hei kerros nyt mistä sä ostat noita korvisjutskia, siis noita "runkoja" mihi vois ite näprää? Kun haluisin iteki kokeilla, mutta ku en oo viel mistää löytäny..

    VastaaPoista
  6. oii kittos toivottavasti nyt osaan : D

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: nuo nykyiseni hopeiset on ostettu Glitteristä! Mutta myös Tiimarissa olen nähnyt tuollaisia kultaisenvärisiä. :]
    Kiitos myös muut kommenteista.

    VastaaPoista