tiistai 21. huhtikuuta 2009

KISS-KISS

Hihii, minulla on jopa kolme lukijaa, jihii! Itsekkin pitäisi muutamaan blogiin varmaan lukijaksi liittyä, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi.



Omppukaulakoru! Jostain avaimenperästä irrotettu omenajuttu ja villalankaa kaulaan ripustamista varten. Tosin tällä hetkellä tuossa ei ole mitään narua, koska vaihdan tuon vähän kutittavan villalangan johonkin toiseen.


No sitten tämmöinen kasetista väsätty koru, jota en kyllä ole jostain syystä käyttänyt kertaakaan. Heh, en tiedä miksi, vaikka onhan tuo ihan kiva ja näin. Joskus voisi senkin päälleen ripustaa.
Kaulakorun olen tehnyt myös sellaisesta ikivanhasta monivärisestä hamahelmisydämestä, joka löytyi jostain laatikon pohjalta huoneeni remontin yhteydessä. Voisi joskus huone-esittelynkin tapaista tänne laittaa, vai?



Sitten parit korvikset, tässä tälläiset punaisista napeista tehdyt. Noita ''laatta''mallisia korvispohjia pitäisi saada jostain taas hankkitua, että voisin tehdä lisääkin nappikorviksia!


Ja yksinäisiä pupusia, eli näitä on tosiaan vain yhteen korvaan kerrallaan. Tuo lila on nalle ja valkoinen jonkinlainen uinuva kissa, jossa on tuommoinen minikulkunenkin kiinni. Molemmat muistaakseni jostain pääsiäismunasta saaduista ponnareista irronneet, mooonta vuotta sitten.




Ja Kiss-Kiss -purkki, jota tosin en ole ripustanut kaulaani saatikka korviini, eikä kyllä ole aikomuskaan. Voisi olla aika veikeän näköinen...
Joo, tässä tältä päivältä sitten. Olen aika väsynyt, mutta toivon mukaan se ei paista hirveästi läpi tekstistä.
Heippahei!
Höh, sähläsin jotain ihmettä tämän tekstin ajastuksen (HMM?) kanssa joten se ilmestyikin vasta nyt eilisillan sijaan, sori! Mutta sain sentään blogni ajan normaaliksi.

5 kommenttia:

  1. Noi nappikorvikset on kyllä söpöt :) Ja tulee varmaan halvemmaksikin tehdä itse kuin ostaa ne Seppälän yksilöt ;)

    VastaaPoista
  2. noita nappikorviksia käyttäisin itsekin! :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja korviksia! Liityin blogisi lukijaksi, koska käyn täällä kyllä aika usein - en vaan ole ymmärtänyt tuohon lukijajuttuuun liittyä.

    VastaaPoista
  4. Olisitko kiltti ja äänestäisit mun blogissa mitä kirjaa arvostelen.Uhrilahjaksi linkkasin sut. <_<

    http://spuuhanurkka.vuodatus.net/

    VastaaPoista
  5. Roosa + sly: kiitos, en ole seppälän korvisten hintoja tarkkaillut, mutta itse tekeminen on vielä kivaakin, joten kannattaa toki ja tulee varmaa halvemmaksikin jjuu :)
    Tiina: tänks ja mukavaa, neljäs lukija.
    Sinella: kävin äänestämässä~

    VastaaPoista