keskiviikko 27. toukokuuta 2009

VAALEANPUNAISET

Heihei!
Ei ole tullut muutamaan päivään kirjoiteltua, mutta ei siitä ainakaan koulukiireitä voi syyttää. Koulussa tämä viikko on nimittäin ollut ihan lällyilyä! Tunneilla pelaillaan lautapelejä, katsellaan videoita ja sen sellaista, läksyjä ei ole tullut. Kesäloma siis lähestyy, mutta tämä vimeinen viikko mateleee. Huomenna vasta torstai... Mutta koska lauantaina odotus palkitaan, uskon, että selviän.
Kesällä on kuitenkin tiedossa esimerkiksi rippijuhlani, ja niitä varten on mekko ja sensellaiset ostaa. Kunnollista kuvaa mekostani ei ole, mutta tämmöinen pikku palanen kankaista löytyy.


Tuo vasemmalla oleva palanen on sellaista nauhaa, jonka voi sitoa vaikka rusetille.

Kengistä löytyy sitten vähän parempaa kuvatusta.

Yhdistän tuohon vaaleaanviolettiin/roosaan/mikäikinätuomekonvärionkaan mustaa. Mustat kengät, bolero ja legginsit + vielä vaaleanpunaiset pallokorvikset.
Viimeistän rippipäivänäni kunnollista kuvaa asukokonaisuudesta. :D No, yritän ainakin mekosta hyvän kuvan saada tässä lähipäivinä, kesällähän sitäpaitsi on aikaaa.

Tuolla samalla ostosreissulla tuli ostettua myös jo jonkin aikaa kaipailemani uudet aurinkolasit. Edelliset kun hukkuivat, valitettavasti...

Tuommoiset, vaaleanpunaiset ♥

Sitten loppuun vielä jotain kuvia tältä viikolta.

Vettä, vettä!

Jossain vaiheessa voisin pistää tänne kuvan errästä nukkekotini sohvasta, jonka olen tehnyt aikaa sitten, mutta kuvia en ole ottanut.
Mutta nyt, moikkamoi, palailen!

5 kommenttia:

  1. http://www.createphpbb.com/radola/viewtopic.php?mforum=radola&t=13188&postdays=0&postorder=asc&start=1245&mforum=radola
    Ai ei ole kunnollista kuvaa mekosta? Näyttäisi olevan, kun radolan kautta tänne minäkin löysin.

    VastaaPoista
  2. Mistä muuten tuo mekko on peräisin?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi1: Niin onhan minulla tuo kuva, MUTTA se ei ole sellainen kunnollinen, minkä tänne aion laittaa jos saan otettua. Nimittäin saahan tuosta selvän, mutta onse aika suttu.
    Anonyymi2: Vilasta :---)

    VastaaPoista
  4. Uuh noi aurinkolasit on ihkut!
    ps. jee, enää 2 aamua!

    A

    VastaaPoista