torstai 14. toukokuuta 2009

POMPPIEN KOHTI KESÄÄ

Eilen ja sitä edellisenä päivänä oli tarkoitus, tulla jotain kirjustelemaan, mutta aikapa ei sitten riittänyt millään! Joten tulen nyt vähän suurempi asiapino sylissäni tänne purkamaan.

Tiistataina puuhailin illalla kaverini blogin parissa, autoin siis ulkoasussa yms., joka tosin sekin on vielä kesken. Ja sitten keskiviikkona meni ilta tämän samaisen kaverin jättitrampoliinia talven jäljiltä testaillessa ja pomppiessa! Wuuush, aika hauskaa, joskin rankkaa se pomppiminen.

Haha, kaikissa pomppukuvissa ilmeet ja asennot olivat jotenkin erityisen naurettavia. Tuossa nyt joku suth normaalin näköinen otos!
Oli rankkaa joo.

+ Olen ollut ahkera ja ottanut joltakin päivältä (tiistai?) ausukuvankin!


MAHMAH, uusi paitani.
Lakkasin muuten tänään juuri tässä kynnet pitkästä aikaa. Keltaisella lakalla, jonka ostin alennuksesta lopettavasta Euromarketistamme. Aika kivat tuli, ja jopa melko siistit!

Sitten olisi vielä yksi juttu. Haaste teille!

I want everyone's honest opinion of me - please post an anonymous comment to this entry. Try to be as honest as you can, I'd appreciate that. Thanks.

Olen tämän siis bongaillut useammastakin blogista, ja haa, nyt laitan tännekkin.
Tiivistettynä juttu on siis, se, että kertoisitte rehellisen mielipiteenne ja mielikuvanne minusta(vaikette oikeasti siis tuntisikaan), voi sanoa ihan mielellään vaikka anonyyminäkin.
Mukaisaa jos sanotte, ihan rehellisesti!
Heiheei!

5 kommenttia:

  1. Ne kynsilakat o´li kyyl aika hienot ja itteki himoitsen just keltasta sellasta. Vieläköhän niitä sielä myytäis? Pitää käydä kurkkaa heti ku tästä vähän paranen.

    VastaaPoista
  2. Ei niitä siellä enää taida olla, tämä ainakin oli viimeinen minkä hyllystä otin :< Mutta en tiedä :)

    VastaaPoista
  3. no mua kiinnostaa sinä + tää blogi suuresti koska oot käsittääkseni mäntsälästä?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Olen kyllä! :) Sinäkin?

    VastaaPoista