maanantai 18. toukokuuta 2009

HEIPSKUKKUU




Jotkut ikivanhat lasit jostain pölyseltä hyllyltä täältä. Mut aika siistit hei! Jos hankkisin silmälasit, niin varmasti tuollaiset. Ehkä, tai ehkä ei.

Niin siis, täällä taas!
Lakkasin taas tänään kynnet, mutta päätin yrittää jotain haasteellisempaa ja näyttävämpää kuin pelkkä yksivärinen. Vinoraitoja testasin, teipinpalojen avulla. Voihan sen arvata, että tulos ei ollut mikää supersiisti - päinvastoin. Mutta kyllä näistä tälläiset Marianne-raidat on tunnistettavissa! Ainakin melkein. Hehe, joo, kuvaa ei nyt valmiista kynsistä ole. Sen sijaan ajattelin siinä näiden kuivumista odotellessani ottaa kubia kynsilakoistani ja esitellä ne teille!

KYNSILAKKANI, siis.

Lilanväriset ovat tässä. Tuo Anytimen 20 -lakka on kyllä aika kökköinen, jokseenkin kuivahtanut.

Vaaleanpunaiset yms. Tuo okeanreunimmainen on tosi herkullisenvärinen, vähän vielä pinkimpi mitä kuvassa.

Sekalaiset.
Läpinäkyvä ja se uutuskeltainen. Sekä tuo vasemmalla oleva lakka, jonka väristä ei ota selvää! Joskus se on tummanvihreä, joskus harmaa ja toisinaan siinä hohtaa violetti tai hopea. Joku kameleonttilakka?

Siinä ne kaikki siis. En omista lakkoja hirmuisesti, koska en hirmuisesti kynsiänikään lakkaile. Välillä tällälailla innostun, mutta yleensä olen kynnet lakattomana.
Mutta mitäs te pidätte minun lakkasävyistäni?
Omasta mielestäni minulla on aika paljon hyviä sävyjä ja ne pari tarpeellista puuttuvaa (vaalea, päällyslakka) voin lainata äidin kaapista. Tosin ihan puhdasta valkoista ei löydy! Harmi sinänsä.
Mutta oikeastaan suurin osa noista mun lakoista on tollasia liloja ja vaaleanpunaisia, että voisi esimerkiksi turkoosi ja oranssi olla ihan kivat. Tosin oranssin pystyn nyt noista sekoittamaankin.

Kohta pitää häippästä nukkumaan ja valmistautua huomiseen päivään, koulussa mennään Heurekaan! Liiku ja pelaa -näyttelyyn, kun on joku liikuntailtäpäivä. Haha, ala-asteella käytiin Heurekassa joka vuosi, mutta tuommoisessa näyttelyssä en ole vielä käynyt, joten innolla odotan.
Heipsuu!

6 kommenttia:

  1. Jos laitat pari tippaa kynsilakanpoistoainetta kynsilakan sekaan, niin tuloksena on kuin uusi lakka! Tälläinen pikkuniksi :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on samanlainen keltainen lumene ja anytimen 61 ;D

    VastaaPoista
  3. Toi pinkki lakka on varmaa hienoo, mulla seuraavaks keltasen lakan kanssa ostoslistalla!

    Ja kivat lasit hei! ( mun ukil on samanlaiset, oikeesti nimittäin)

    VastaaPoista
  4. Annalie: Kiitos vinkistä, pitääpä joskus kokeilla ;)
    Vivienne: :---)
    Anonyymi: En ole sillä pitkään aikaan lakannut, joku kerta voisi!
    Juu, on kivat, hihii~

    VastaaPoista
  5. Millasia kokemuksia sulla on tosta lumenen keltasesta lakasta? Ku mä laitoin, sitte se kulu jossai vaihees vähä pois, ja poistin kokonaa kynsistä, mulle jäi kaheks kuukaudeks kynnet sillai jännäst keltaseks..

    VastaaPoista
  6. jemu: Hmm, itsellänikin jäi kynnet keltaisksi lakan jälkeen, usein tuppaa jäämään. En tiedä, miten keltaisuuden saisi poistettua tms., koska itse lakkasin aika pian siihen taas uudet lakat. Mutta muuten lakka on ollu ihan hyvä. :)

    VastaaPoista