lauantai 27. kesäkuuta 2009

ENJOY THE LITTLE THINGS

Aika monet lukijani ja bloggarit taitaa olla viettämässä kesää jossain mökillä tai muualla, kun kommenttejakaan ei hirveästi satele. Mutta ei anneta sen häiritä nyt alkavaa huone-esittelyäni! Tämä on samalla siis vastaus yhteen kysymykseen, jossa udeltiin millainen huoneeni on.
Tervetuloa mukaan minun huoneeseeni, jota olen tänään vähän siivoillutkin ja tuossa yksi päivä imuroinut tämän (+ muun talon).

Oveni ulkopuolella on kaikenlaisia koristeita, muunmuassa ystävänpäiväsydämet (ne halisydämet, u know) viime vuosilta, sininen tervetuloa(sen voi kääntää myös ''ei saa häiritä'' :D)-tähti ja muuta mukavaa. Kuvassa nyt vain yksi lehdestä leikattu mielestäni kiva mainos.



Peilikaapin sivu, ja käyttämötän verhotanko jossä tällä hetkellä roikkuu tyylikkäästi kiva mansikkalaukkuni. Ja Britney-juliste. En mikään fani ole, mutta halusin tuohon jonkun kivan kuvan ja tuo on.

Tuossa kuvassa ovi jää osaksi tuon peilikaapin (vaatekaappini) taakse, mutta sinne ensimmäiseksi pöllähtää jos sisään tulee. Oikealla sitten nukkekotini, pahvilaatikko, jossa säilytän koulukirjoja ja näköjään myös -laukkuja sekä hieman sotkuinen kirjahylly.


Sänkyni tulee seuraavaksi tuolla kirjahyllyseinustalla. Päiväpeitto ja tyynyn kuviot ovat oikeasti semmoiset purppurat eivärkä ainakaan ruskeansävyiset, vaikka kuvassa siltä saattaa näyttää. Lattialla säkkituoli.


Tyynyjä tarkemmin. Huomaatkaa yöpyötä, tavarat siinä ja niiden asettelu. Herätyskello, siili ja PALLO. Täydellistä. Pettämätön sisustussilmäni ei tosiaankaan koskaan petä. :D

Yöpöydän kanssa samalla seinustalla on jo aiemmissa kuvissa pilkistävä lipastoni, jonka päällä kummitätini koristelema peili. Ja tietysti Nalle Puh -pahvilaatikosto.


Sitten tuolla seinustalla tulee lasikaappi, jonka sisällä on ponnareita, pinnejä, kaulakoruja ja muita sikinsokin. Sitten nurkka, joka näkyykin tuossa. Tuo ruskea alhaalla on lipaston kulmaa.
Tuolla nurkassa on yleensä sekaisin kännykän -ja kameranlatureita sunmuita. Sitten tuo levyhylly ja nuo kaksi pahvilaatikkoa. Ruskeassa laatikossa on valmiit ja puolivalmiit nukkekotitavarat ja pöydän alta pilkottavassa keltaisessa laatikossa materiaalit kuten pahvit ja rautalangat.

Työpöytä ja ikkuna. Peilikaappi myös taas näkyvissä. Ikkunalaudalla pidän esillä saamiani kortteja. Esimerkiksi joulukortteja, ystävänpäiväkorteja yms. Tällä hetkellä siinä on kaikki Hyvää kesää -kortit ja Muumi-kalenterini. :D

Siinä se huone, mitäs pidätte?

ps. Tänään meidän pihalla oli _tosi rohkea siili, se tuli lähemmäs ja kaikkea, kun kuvailin sitä!
Se vain tönki jotain matoja maasta aika keskittyneenä, mutta kyllä se minukakin katseli. Vietiin sille ruokaa ja vettä.
Mikä söpöliini!
Paitsi, siilit voi myös purra! Tietenkin, mutta en suosittele menemään niitä lähelle, nimittäin jos ne puree, se sattuu! Nimin. kokemusta on, tosin viime kesältä. :S
Heippa!

9 kommenttia:

  1. aattelitko vastaa niihin loppuihin kysymyksiin? :)

    VastaaPoista
  2. mooiiii!! sulla on aika kivan näköinen toi uus kamru... onks toiminu hyvin? kiva britney seinällä, mullakin se :D tuli lyhyt kommentti, ku vaikeuksia kirjoittaa vauva sylissä :)
    t. joku joka ei jaksanu kirjautua sisään, mutta tiedät kyllä KUKA
    p.s. kuinka lämmintä uima-altaan vesi o?

    VastaaPoista
  3. ^
    heippa! :---) terveisiä ketsupille, hehe~
    Juu, ja on toiminu hyvin, äsken taas olin kuvailemassa siilisöpölästä kun ruokitaan niitä (kaksi siiliä) ja se oli syömässä. Ja hyviä kuvia tuli vaikka zoomasin aika paljon!
    Altaassa oli tänäänn 25c, hähää!

    VastaaPoista
  4. Heips. Sullapa söpö pikkukamu. Huoneesikin on aika kiva näköinen. Muuten, itse olen kiinnostunut nukkekodeista, ja omistan sellaise (samanlainen kuin siulla) niin kysyisin, että etkö sinä ole tapetoinut yms. sitä sinun nukkekotiasi? Ja varsinainen kysymys: Millä olet tapetoinut, siis vanhoilla peteilla, vai käynyt kysymässä tapettikaupasta mallikipaletta ja tapetoinut sillä? Ain niin, millois taas laitat kuvia niistä nukkekodin tekemisistäsi? Olis kiva nähdä. :D Ja sit vielä viimeinen kysymys, millainen uima-allsa teillä on? Mutta nyt, hyvää yötä!

    VastaaPoista
  5. ^
    kiitos. :---)
    Juu, oolen tapetoinut sitä muistaakseni Sinellistä ostamillani papereilla. Siellä oli myös lattiakuvioisia papereita. Noilla muillakin mitä sanoit voi varmasti hyvin tapetoida, mutta oikeissa tapeteissa on se huono puoli, että ne saattaa olla helposti liian sioja ne kuviot tai tapetti liian paksua. Mutta kannattaa kokeilla, kynnä nekin toimii! :---) Jajaja myös ihan muutkin kivakuvioiset askartelupaperit ja ohuet kankaat.
    Kohta varmaankin laitan kuvia, pari kuvaa jo konelle onkin siirretty~
    Ja uima-allas on semmoinen pyöreä, Ei-maahan kaivettu. Syvyys ehkä joku reilu metri...? Ja halkaisija ehkä jokuuu 2-3m ? Olen huono arvioimaan pituuksia. :D

    VastaaPoista
  6. Kiva huone :D Meidänkin pihal on ollu siilii lähipäivinä. Lakkasin tänään kynteni niinkuin sä oot lakannu joskus: puolet kynnest toisel väril ja puolet toisel.. Tai sä oot tehny (kai) enemmänki raitoi per kynsi mut päätin tehä yksinkertaisemmin.. XD

    VastaaPoista
  7. ^
    kiittikiitti. ;3
    Ooh, siilit on kivoja ♥
    Kiva, kynsien lakkailukin on kivaa!

    VastaaPoista
  8. sulla on mukava huone.

    Oon kade ku tiel vilisee tollasia villisiilejääääääää

    meilki pihal käyny yks, mut ei oo kesy. Mut oon kyllä joskus silittäny jotaa siiltä eikä ee spurru tmtn,t.
    Aaa tää sivu taas rikkoo mun konelefng

    abe

    VastaaPoista