perjantai 26. kesäkuuta 2009

OHOOI MINÄ TÄÄLLÄ

Heuhau! Sain tänään sen uuden kameran, iih. Se on Canon IXUS 980, niinkuin joku ixusia tuolla viimepostissa ehdottikin. ^___^ Käytiin tänään iltapäivällä ostamassa ja testailin sitä jo jonkin verran, nyt se on latautumassa, koska akussa ei ollut paljoa virtaa. Okein hyvältä kameralta vaikuttaa, pokkarien huippuluokkaa myyjän mukaan. Ja onhan siinä kyllä esimerkiksi 14,1 megapixeliä, entisessä kamerassani (r.i.p) oli 10,1. Ostettiin myös semmoinen pikkujalusta sille, kotoa löytyi vanha(!) ja vähän korkeampi jalusta jo valmiiksi. Testailin tänään tuota isompaa jalustaa ja kameraa, joitain kuvakokeiluja siis.

Päivän vaatteet on siinä kans.

Makrotestailun kohteena päivänkakkarat.


Tein eilen rippikutsujani, tänään tulostin tekstit niihin. Tuollaisia ne on, aika yksinkertaisia mutta ihan kivoja.


Ja pistin yöksi hiuksiini letit, tuloksena tuommoiset hauskatsörhelöt, jotka oli ja on edelleen tosi kivat, mutta kuvassa ei välttämättä käy koko totuus ilmi! Tuolla tekniikalla (kun esim. suoristaa muut paitsi lettihiukset) saan hiukset tuuheiksi ja kivannäköisiksi. Semmoinensemoinen kreppirauta voisi olla ihan kiva, jaa.
+ Minulla on nyt oranssit kynnet! Ostin yksi päivä Seppälästä jopa kolme uuttaa kynsilakkaa, (mukaanlukien tuo oranssi) niistä lisää joskus!

Tänään ei vielä tullut vastauksia kysymyksiin, sorppa siitä. Joku toinen päivä sitten, pysykäähän näkösällä!
Joku toinen päivä myös jotain nukkekodista voisin pistää, kun olen sinne kaikenlaista tehnyt!

3 kommenttia:

  1. Millos rippijuhlas ja konfis on? : D

    VastaaPoista
  2. ^ öää 26 heinäkuuta. :---) että TERVETULOA vaan.

    VastaaPoista
  3. IHANA HAMPPARIPAITA! mistäs oot hankkinu?

    Arsa

    VastaaPoista