keskiviikko 12. elokuuta 2009

loma loppu

Tänään oli synttärit (15-v!) sekä eka koulupäivä. Eka koulupäivä oli tietenkin pelkkää lällyilyä, mutta huominen ja kaikki muut päivät siitä eteenpäin tuskin tulevat olemaan. Lukuvuosi alkaakin vielä painajaisjaksolla, nimittäin viisi tuntia viikossa sekä enkkua, että matikkaa. Oijoi.
Mutta ne synttärit ja saamani kortit sekä lahjat vähän piristivät tänään. Lahjoina sain ainakin kaulakorun ja kynsilakan sekä kaksi palaa Nominationiniini (horoskooppini leijonan sekä kameran)
Ja aiemmin kesällä saamani uusi suoristurauta oli hieman aikainen synttärilahja.

Teen varmaankin pian tänne jonkinlaisen kynsituton, sitten kun lakkailen kynteni seuraavan kerran. Nyt näissä on eilen tehdyt käärmekuviot. Ei leopardit sittenkään, nämä näyttää enemmän käärmeen nahalta varmaan väreistä johtuen (alla suunnilleen ihonväristä lakkaa) :D

Sitten kuva tämän päivän vaatteista!


Jooja nuo legginssit on sitten valkoiset, ei vaaleansiniset! Ja hiukset eivät ole enään tuossa kuvassa jonka otin tässä illalla niin kovin tyylikkäät kun aamulla satoi niin ne vähän menettivät suoruttaan jne kampasin ne vaan auki.

No ei kait sitten muuta tänään, mites teidän lukuvuodet on alkaneet?

ps. Hui, äsken ulkona kaksi siiliä, tai oikeastaan kolme, mutteivät sentään kakki yhtäaikaa, niin puskivat ja puhisivat toisilleen. Ryntäilivät vaan toistensa kimmppuun sillälailla. Jotain riitaa, tai en tiedä. Siitä joskus kuvia/vidoita kun sain ihan hyviä!

3 kommenttia:

  1. eka kommentoija! : D Hyvinhän se alkoi.. kiva lukkari on joo :s
    -C-

    VastaaPoista
  2. teetkö sitä riparipostausta =)

    VastaaPoista
  3. ^ C: jeejee :D jepjep.
    Anonyymi: Mmmm tarkoituksena olisi mutta kun vähän ongelmia niiden kuvien kanssa. Bääbää~

    VastaaPoista