tiistai 11. elokuuta 2009

viimeiset

Lisäsin sivupalkkiin blogini linkin blogilistalle, jos jotakuta kiinnostaa!

Viimeiset kesälomapäivät olivat ihan kivoja, sääkin oli mukavan lämmin. Menoa oli jonkin verran niin en kerinnyt tänne kirjoitella, vaikka vähän oli tarkoitus. Kaverin konfis ja rippijuhlat, johihin sainkin yllätten kutsun ja jotain pyörimisiä keskustassa yms. Huomenna sitten kouluun, jee? Ja synttärit, jee! Nyt juuri lakkailen kynsiä, työn alla leopardikuvioiset koristelut. Tälläisellä...vaalean punertavalla pohjalla, näitä ennen oli eilen leopardit pinkillä pohjalla.
Muttamutta minulla on aika paljon kuvia viime päiviltä joten iskempä tähän nyt sitten niitä~


Ostin tuommoiset ihanat lasit Seppälästä! Oli valkoisia ja mustia, mutta jotenkin päädyin noihin valkoisiin. Aurinkolasit olevinaan, tosin eivät ne kyllä juuri suojaa. Mutta siis tuossa kanssa nuo leopardit, joskin pilkuista olisi voinut tehdä vähän isompia, mutta otinpa opikseni sen.

Ja seuraavana vuorossa uuden prinsessahameeni esittelykuvia eiliseltä (eilisen asu), joidenka varjolla tanssin pihalla balettia (tai jotain, eh)! Näitä kuvia löytyy koneelta _paljon, oli kiva ottaa juu. Tosin en nyt jaksanut muokkailla näitä juuri mitenkään, muutakuin tallentaa pngksi paremman laadun vuoksi.
Semmoinen hame, oli alennuksessa!

Eilen kun olin kuvailemassa noita balettijuttuja, tanssimiseni äkisti keskeytyi kun kuulin puskasta rapinaa. No mutta, siilihän se siellä! Se oli tälläpäin välillä näkyvä pikkupikkuinen vauvasiili, kaiketi tänä keväänä syntynyt. Otin siitäkin paaaljon kuvia, kun oli niin ihana.
Se jyrsi meidän persiljoita!

Tässä hän suunnittelee alastuloa meidän kasvilaatikoista.

Ja tässä hän tulee alas! Aika metka kuva, vai?

Tuossa kuva eilisillalta, kun kävin kaverini kanssa pöyräilemässä tuolla jossain metsän ja moottoritien rajamailla.

Ja loppuun vielä pari (epämääräistä) kuvaa, jotka otin äsken ilmentämään päivän asua. Huomaatka erityisesti legginssini, jotka ihan itse saksin tuollaisiksi! Idea jostain Trendi-lehdestä. Noista rei'istä tuli vähän isommat kuin aluksi ajettelin, mutta on nuo silti ihan jännät ja kivat.
Ja mukana menossa myös suth uusi kirppariteepaita!

Kyllä minulla sortsikin oli, mutta tuo paita on senverran pitkä, että eivät näkyneet~

Nyt tekemään kynsiin leopardipilkut ja pakkailemaan huomista koulupäivää (iik) varten. Holaa, kommentoikaas!

// Mietin muuten, että jos tekisin jossain vaiheessa jonkun kynsitutoriaalin(-ohjeen) (esim. leopardit) niin olisiko mitään kannatusta?

6 kommenttia:

  1. Joo tee leopardikynsitutoriaali! Mitene muuten teit noi reiät? Leikkasit vaan ympyröitä pois? :D

    VastaaPoista
  2. OIJ, ostit sitten nuoo ihanat lasit ja ton hameen!
    Ja vähän siistit nuo legginsit, itseki meinasin kerran tolleen tuunata, mut ei ookku nää yhet mustat ni en sit viittiny jos ois mennykki pilalle :(
    Ohohoo, tosiaan metka kuva tost siilistä, näyttää ihanalle pötkylälle. JA JOO, ehdottomasti ohjeet siihen leopardikynsiin!!!, kun vois iteki joskus kokeilla tehä :)

    VastaaPoista
  3. Viv: juu, leikkasin vaan viiltoja/soikioita. :---)
    Anonyymi: Juuu! Kiitoskiitos. Aijjaa, no nää oli aika helpot, kannatttaa vaan tehä aika pieniä viiltoja, koska legginseissä venyy helposti isomman näköisiksi.
    Juu, okei~

    VastaaPoista
  4. Aaaa !! Siulla on ihanat nuo leopardikynnet !! <3333 Nimittäin rakastan leopardikuosii !!! anna ohjeet nii teen samanlaiset <33333333333333333333333333333

    VastaaPoista