lauantai 26. syyskuuta 2009

naels

Moikkamoi!
Tänään mulla ois vähän kynsijuttuja tänne, kun hoidin + lakkasin tänään nuo kyntöset ja otin pari kuvaa.


Siinä on mun käyttämät välineeni! Ja kuten tarkkasilmäisimmät ehkä jo huomasivat, ne on numeroitu. Käydäänpä siis läpi mitä tein ja millä. Tutoriaali?

Ykkösenä ihan normaali kynsiviila! Eli viilataan kynnet sillä. Viilan olisi parasta olla lasi tai -hiekkapaperiviilla. Tuossa hiekkapaperiviila. Muistetaan, että viilataan vain yhteen suunteen, reunoilta keskelle. Ja kun on saatu kyntöset haluttuun muotoon ja pituuteen, siirrytään seuraavaan kohtaan.



Numerolla kaksi kuvassa komeilee kiillotusviila. Sillä viilataan vain kynnen pintaa, kolmella erilaisella pinnalla pieni hetki kerrallaan. Ensimmäisenä tummanharmaalla (joissan viiloissa se on esim. pinkki) päällä, sitten valkoisella ja lopuksi viilan toisen puolen kokonaan täyttävällä vaalean harmaalla. Näin saa kiiltävät kynnet!


Kolmoskohta ei ole ehkä niin yleinen, mutta itse teen tämän välillä, sillä kirpparilta ostamassani kynsisetissä tuli tuo kuvan pullo. Pullo sisältää siis kynsinauhoille levitettävää voidetta/lakkaa, jonka annetaan vaikuttaa max. 10 minuuttia ja sitten siirrytään seuraavaan vaiheeseen.




Kun tuo kynsinauhalakka on vielä kynsissä, niin työnnetään ne kynsinauhat tälläisellä bambutikulla taaksepäin. Ja jos löytyy repaleisia päitä, niitä voi yrittää ottaa pois.





Vitosella varustettuna on korjaava kynsilakka. Itse laitan sitä välillä kynsiini ikään kuin aluslakaksi, se toimii ihan hyvin ainakin minulla muiden lakkojen alla, ja samalla vahvistaa kynsiä. Levitetään tuota siis kerros kuhunkin kynteen.




Kutoskohdassa päästäänkin jo ihan kunnon lakkailun makuun. Kuvassa on Lumene Natural Coden lakka Make impact. Hetken lakkailun jälkeen ihalin innoissani lakkaa, sen toimivaa sutia, ihanasti levittyvää koostumusta ja hologrammista kiiltoa, kunnes huomasin, että hetkinen...sehän on Natural Coden lakka, tosiaan. Nimittäin viime aikoina NC:n lakoista puhuttaessa olen saarnannut, kuinka ''se suti on ihan surkea töpö ja lakka kamalan kökköistä''. Minulla on kaksi NC:n lakkaa, keltainen ja valkoinen, jotka ovat juuri tuollaisia. Olen kuullut monilta muiltakin haukkoja ko. lakkamerkistä. Mutta mitenkäs sitten saman merkin ainoastaan erisävyinen lakka on näin ihana? Jaa-a, sävyissä on ilmeisesti eroja.
Mutta pointtihan oli siis, että tässä kohdassa lakataan yksi tai kaksi kerrosta jotain ihanaa
hologrammikiiltoista lakkasävyä koko kynnelle.



Viimeisessä kohdassa otetaan pesuseinen/vaahtumuovin palaan tai johonkin muuhun sopivaan pikku töpöttimeen hiukan hopeakimalteista lakkaa ja tupsutellaan sitä kynsien kärjestä kohti keskusta, ikäänkuin liukuvärjäyksenä.

Ja ainiin, kynnet sopii vielä viimeistellä päällyslakalla.

Valmista tuli!

Tälläinen minun lopputuloksestani kehkeytyi.

Ihan muksat. Jotkut timantit olisi kyllä sopinut lisäksi, mutta en ole vielä ostunut Seppälästä kynsiliimaa (HANKI!) enkä kunnollisia timantteja muualta, (HANKI!) jotenheh.

Mutta Seppälästä puheenollen, vierailin siellä tänään pikapuoliin äidin ja äidin -40% alennustekstarin kanssa. Hankin sitten sellaiset mustat...trikoot, legginssit? No, sellaiset kivat housut kuitenkin, jotka on kivat jalassa. Ja sitten vielä semmoisen harmaan, aika jännän pitkähkön teepaidan/tunikajutun. Tykkään molemista. Ja ne molemmat on supermukavia päällä. ♥



PS. arvontaa täällä sekä täällä!


2 kommenttia: