perjantai 4. syyskuuta 2009

sateen jälkeen

Osallistukaahan pariin kivaan arvoontaan täällä sekä täällä!

Mahtavaa, taas on kouluviikko ohi! Ja mahtava viikonloppu edessä. Kyllä, olen vaihteeksi viikonlopun yksin mutta kyllä, yksinkin voi olla mahtavaa...kun on kerran viikonloppu ja kaikkea. Tai ainakin kun mukana on iso irttaripussi Filmtownista! Namnam. Meinasin tänään, että katsoisin jonkun elokuvan, mutta taidankin tyytyä BB:hen. En varsinaisesti kyseistä ohjelmaa muuten seuraa, ainostaan viikonloppuisin tulee katsottua.

Hypätäänpäs sitten nykyhetkestä ja viikonlopusta sujuvasti tämän viikon alkuun, tiistaihin! Olin silloin meinaas ilosesti Helsingissä. Vaihteeksi tekemässä jotain muutakuin kuluttamassa koko päivää shoppailun merkeissä, nimittäin teatterissa (vapaaliput, kiitosh L202x10!!!) ja syömässä (tietenkin) ja ostamassa ihan vaan kaksi kynsilakkaa!
Ja oli kivaa~




Todistusaineistoa.

Ja sitten niistä lakoista. Ostin Kicksistä kaksi (ihastuttavan edullista) Dependin lakkaa, tumman lilan ja hopean glitterin. Kokeilin heti torstaina niitä kynsiini ja tälläistä tulosta sain aikaan.

Jooh, ei mikään edustavin kuva, mutta hahmotatte varmaan lilan ja hopean lakan tuosta. Hyviltä vaikuttavat! Tulevaisuudessa saatan hyvinkin ostaa kysyiseltä merkiltä lisääkin joitain lakkoja, oli niin herkullisia värejä siellä!

Sitten takaisin nykyhetkeen! Ei kun stop, ei ihan! Pysähdytään tämän päivään iltapäivään ja katsotaan pari minun ottamaani kuvaa, jotka näpsin auringon tarjoillessa viimeisiä säteitään minun riemuitessani sateen kastelemalla kadulla.

Sellaista.
Ainiin, tähän loppuun vielä, että viime postauksen kommenteissa joku ehdotti minulle, että tekisin Mäntsälä-postauksen. Voisin harkita asiaa! Mutta siitä sain idean, että antakaahan te muutkin toiveita, millaisia postauksia voisin tehdä!
Kiitoshei!

6 kommenttia:

  1. Oij, miten ihania nuo aurinkopilvessä kuvat olivatkaan.. Oot tosi taitava valokuvaaja, näkee jo entisistä kuvistakin. Ja sun kaikki vaatteet - ahh, vaihetaanko vaatekaappeja? 83
    Miten sä löydät noin hyviä kaikkia löytöjä (vaatteista, kynsilakkoihin)?

    Joojuu, mäntsälä postaus kuullostaa kivalta. Mulla ei khyl oo mtn postausehdotuksia, joten äänestän vain sitä mäntsälää.

    btw, lisäsin tän sun sivuston kirjanmerkkeihin, koska tää on vaan niin hyvää luettavaa. <234

    Jja vielä, mistä oot hankkinut ne limenvihreekeltaset legginsit, mitkä sulla oli yhdessä kuvassa pinkkien kenkien kanssa? Oon ite yrittänyt löytää semmosia kivoja räikeitä legareita, mutten löydä 8<

    Nyt, en enää sano mtn, vaan odottelen innolla seuraavia bloggauksia <<3

    VastaaPoista
  2. ^ oih, kiitoskiitoskiitos kivasta kommentista! piristit minun iltaa ^-^
    mukava jos tykkäät lueskella ♥
    hmm...nykyään mun vaatteista yllättävän suuri osa on kirppareilta, mutta osa myös ihan ''normikaupoista'', kuten ginatricotista, h&m:ltä.
    Ja jostain netistä olin luskellut kehuja noista Dependin lakoista, siitä sain idean niihin!
    :---)
    Ja ne keltaiset on itseasissa sukkikset, ostettu Helsingistä jostain pikkuputiikista, jonka nimeä en kyllä muista :< Ite oon nähnyt värikkäitä leggareita jossain lindexissä, seppälässä yms. mutta en sitten tiiä kun itse omistan vaan niistä perusvärejä + punaset~
    :---)

    VastaaPoista
  3. Mukavaa, jos piristin 8----)

    Niin ja kiitos vastauksista <3
    Pitäis varmaan luoda tänne joku nimimerkki niin ei tartteis Anonyyminä liikkua.

    T: eka kommajaa, Anzku. <3

    VastaaPoista
  4. JUUP...mahtavaa oli teatterissa! :)
    Joku kaveripostaus vois olla nasta. VINK VINK ;)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: juu (---: luoppa ihmeessä~
    L202x10: :---D
    heh...enpä tiiä.

    VastaaPoista
  6. Postausideoita:
    -valokuvauksesta, jotain vinkkejä ja muuta opettavaista (kun sitten alotat sen harrastuksenkin)
    - kuvanmuokkaus opetusta
    -NUKKEKOTI
    - suosittele hyviä nettisivuja ja paljasta omat suosikkisivusi
    -kaikkia kynsijuttua!!!!!!!!

    mua ainakin noi kiinnostaisi
    t.arsa

    VastaaPoista