torstai 10. syyskuuta 2009

keilausta!

Heippa~

Tänään on ollu tosi kiva päivä, erityisesti koulun ajalta! Johtunee siitä, että ei mitään normaalia koulua tänään ollutkaan, nimittäinen eka ja toka tunti olivat jotain liikennejuttuja, ei kummenpaa. Sitten menimme kavereitteni kanssa ruokailuun, söimme viidessatoista minuutissa joten meille jäi 45 minuuttia vapaata aikaa, kunnes bussi tuli hakemaan meidät liikuntailtapäiväksi valitsemaamme lajiin, eli keilailuun! En tiedä miten se tuolla lailla oli laitettu, että noin paljon vapaa-aikaa, (normisti ruokavälkkä on puoli tuntia ja ruokalaan on jonoa - nyt ei) mutta parempi meille.
Käytettiin siis aika hyödyksi ja kuvailtiin sisällä ja ulkona (lähinnä minun kameralla) sekä istuskeltiin pihalla ihanassa säässä. Nyt siis kuvia meidän koulustamme, minusta ja kavereistani! (Joidenkin naamoja vähän sensuroitu :D)

Tästä tuli niin kiva, tämmöinen yhteiskuva! Siinä suurin osa kavereistaniii. Ja minä tuolla keskellä, jollain ankkailmeellä haha.

Hee, hee!
Hissin edessä + ikkunalaudalla. (kiitos noiden kahden kuvan ottajalle!)

Siirrytään pihalle...
Toi ilme ei toki ole mitenkään epämääräinen.

Sitten päästiin lähtemään keilahalliin, jeejee. Kuvia sieltä!

Siihen kirjoitettiin vahingossa kaksi A:ta. :D


Mun tyylikäs heitto, hee!
Sori keileuskuvien sumuisuus, muttakun se oli hohtokeilausta ja oli siis hämärää.

Ja vielä pari räpsyä bussimatkalta kotia kohti.


Luettiin Koululaista. XD
Mo!

Oli siis kiva päivä, kiitos paljonpaljon!

//Noniin, nyt keksin miten saan videoni oikeaan muotoon ja tänne, joten kommentoikaahan OIKEINOIKEIN ahkerasti, jos haluatte nähdä muutaman videopätkän koulumme pihalta ja keilahallista. Sitten voin laittaa ne, koska testasin nyt ja toimii juu.




2 kommenttia:

  1. Joo tosi kiva päivä oli<3 8D Kiva ilme mul tos ekas.... Oikee kuva siitäkin, kun libbe luki koululaista.. hihi

    VastaaPoista
  2. HAhaha repeä ja frisbiitä vähän sensuroitu :---D repesin tolle mun käyräselkä kuvalle, ihme salakuvailua:::D Oho, mä en huomannu koko aikana et tos sun nimes on 2 aata :o MUTTA VIDEOITA KEHIIN!! Ne on varmaa aika mahteja....

    VastaaPoista