sunnuntai 20. syyskuuta 2009

viikonloppujuttuja

Hööh, olisin halunnut tunkea tänne äsken tässä huvikseni vääsäämäni erään upean (...) minitutoriaalin, mutta netti pätkii, eikä jaksa ladata sitä kuvaa tänään. No, ehkä huomenna sitten. Teen kumminkin uuden postauksen mihin laitan sen.

Viime merkinnässä taisin kertoa, että tämän viikonlopun aikeina oli tehdä nukketaloon nukkeja. No, kyllähän minä jotain sainkin tehdyksi. Nimittäin kaksi nuken olkäpäät-pää-osaa! Eka oli kylläkin vain testi, jonka maalauksen sotkin pahemman kerran, joten se lensi roskiin heh. Toinen sitten onnistui ainakin muotoilultaan paremmin, mutta sitä ei ole vielä maalattu. Maalauskin saisi luvan onnistua kyllä hih. Jätin sen tässä illalla kuivumaan kun olin saanut muotoiluni loppuun. Tein siis nuo valkosavesta, koska minulla ei varsinaista nukentekomassaa ole, enkä viitsi Fimo-pikkupakkauksistani alkaa sävyjä sekoittelemaan. Mutta eiköhän savi toimi ihan hyvin!
Ja ainiin, nukkejen itse vartalo tehdään piipunrasseista ja kankaasta, joten vain käsivarret, jalat ja pää+hartiat tehdään savesta. Ne sitten yhdistetään yhteen kun kaikki on valmista, jotta nukkea voi liikutella hieman eri asentoihin.
Kuva nuken pääosasta olisi koneella, mutta tämän ihanan netin takia sitä ei nyt ainakaan tänään nähdä! Hmmh, eikä siis muitakaan kuvia tähän postaukseen..., tälläinen tekstimerkintä siis!

Nukkemuotoilujen lisäksi viikonloppuuni on kuulunut mm. piitkä lenkki kaverini ja Peppi-koiruliinin kanssa eilen. Oli varsin hohdokasta rämpiä metsässä (huom siinä ei ollut polkua!) pikkumyykengissäni, joissa on siis mukavat korot. En nimittäin tiennyt että ollaan lähdössä lenkille, varsikaan metsään hah. Peppi kyllä tykkäsi olla metsässä, mutta sitten kun tultiin isommalle tielle, ja se tajusi, että ollaan melkein keskustassa joten se rupesi pelkäämään liikennettä yms. ja se piti kantaa se isontien osuus loppuun. Oli kyllä söpönnäköistä kun hän oli niin kiltisti sylissä, hihih.
+ Olisi pitänyt olla kamera metsässä mukana, kauniit maisemat oli ja taivas nätti kun aurinko laski!
+ Tavattiin matkalla suloinen siilipallero! Äsken meidän omallakin pihalla oli sellainen awws. ♥

Hyvää viikonalkua teille, palaan pian kuvien kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti