keskiviikko 16. syyskuuta 2009

kukkia

Moikka! Huomaisin, että en oo tässä pariin viikkon tainnut laittaa mitään kunnollista päivänasu-kuvaa, (no hui) joten päätin korjata asian räpsimällä tänään parit otokset ulkona. Kyseisellä vaatetuksellahan esiinnyin myös tänään otetuissa koulukuvissa!

Nuo kengät on kivat!

Jaa-a, kyllä kait noista jokinlaisen käsityksen saa.
Paita on napattu mukaan vitosella Seppälän aleista, ja tämä on eka kerta kun käytän sitä. Ja ostin tuon siis öö..kesän lopulla? Mutta ei ole vaan tullut käytettyä, vaikka onkin ihana.

Voisin tehdä kohta jotain nukkekotiini. Jos vaikka viikonloppuna olisi aikaa. Esimerkiksi nukkejen tekoa vois aloitella, tosin sopivan väristä Fimoa (sellasta massaa) multa ei tällä hetkellä löydy, mutta savesta voi koittaa jotain tehdä. Katsotaan miten onnistuu vai jaksanko edes tehdä mitään. Raportoin sitten tänne!

Lakkasin muuten tässä kynnet IHANALLA lakalla, jollain äidin Oriflame-jutulla. Kuten sanottu, ihanaa oli, sen lisäksi että sävy on suloisen vadelmainen oli lakan koostumuskin tosi hyvin levittyvää. Namm.

Nyt lähden tästä saunaan, palataan!

1 kommentti:

  1. Hheu!
    Joo tee niitä nukkeja ja laita sit tänne millasia tuli :D Itellä nuket oottaa jo paistamista ja kokoamista hhehhé, kattoo nyt mitä niistäkin tulee.
    Hieno toi kenkäkuva ;)

    VastaaPoista