maanantai 23. marraskuuta 2009

gotta dance




klikkaa isommax
Tossa olisi eilinen & tänäinen asu! Kuten ehkä huomaattekin tosta tänään otetusta kuvasta niin etuhiukset alkaa olla melkosen ylikasvaneet ja sen takia tungettelen sitä tollasille ihmeellisille sivuotsissyydemeille ! Pitäisi hommata kampaaja-aika...ja värjätä noi kans !
Ja sitten hommaisin mielelläni myös vähän uusia vaatteita, tuntuis, että halusin vähän jotain pientä piristystä vaatekaappiin nääs.
No onne
ksi oon varmaan menossa Helsingin suuntaan tässä vuoden lopulla ehkä pariinkiin otteeseen, joten enköhön sieltä sitten jotain saa hommattua. Ainakin niinkin yksinkertainen asia kun musta hame, olisi melko ehdoton hankinta! Semmonen joku suth yksinkertanen, H&M:llä oon joskus nähny kivoja röyhelöjutskia, että pitääpä sit sieltä ja muualta sitten katella.

Äiti osti mulle tiimarista sunnuntaina tälläsen valko-läpinäkyvän muovilaatikon. Laitoin sitten kyseiseen boxiin kaikki kynsilakkani + muita kynsitarvikkeita.
Tossa siis kaikki mun lakkani, (pari tosin saattaa puuttua...) vähän hileitä, liimaa ja kynsitarroja ! Mitään timanttijuttuja en tonne nyt pistänyt, kun säilytän niitä vähän muualla...
Niin, mutta ajattelin, että voisin koristella ton laatikon jotenkin kivasti! En kyllä tiiä, kun toi on suth iso, eihän mun mitkään pikkukoristeet ainakan koko laatikon kuorruttamiseen rittäisi. Mutta ehkäpä keksin jotain, tää nyt oli vaan tällänen ajatelma.
Loppuun muutama biisi, joista mun viime päivien soittolista on koostunut.

apulanta - hippo
apulanta - kolmiolääke
the you know who - puttin on the ritz
sia - electric bird

Oho, nyt kuuntelemaan ja kattelemaan Salkkareita, moikka !

7 kommenttia:

  1. hei mites bloggeris saa nuita sydämiä tehtyä???

    VastaaPoista
  2. Ihanan paljon kynsilakkoja + glittereitä! :)

    VastaaPoista
  3. ihana toi omppu paita<3 ja muutenki ihania vaatteita<3

    VastaaPoista
  4. cutiepie: noi pikkuset sydämet on ihan vaan kuvia, mitä oon tallentanut jostain sivuilta/blogeista koneelleni ja lisäilen sitten niitä tekstiin~
    Shiri: kiitos, hankinnassa on kyllä koko ajan lisää ja lisää :D
    Laura: kiitos sinullekkin ! ♥

    VastaaPoista
  5. Ihania vaatteita ja sulla on paljo kynsilakkoja ;o

    VastaaPoista
  6. Tee kynsikokoelmapostaus. Esittelet kaikki kynsilakat ymmss.

    VastaaPoista
  7. ^ kiitti ideasta, lisäsin tuonne ''tulossa'' -osoon :3

    VastaaPoista