perjantai 13. marraskuuta 2009

*tuhinaa*

Heii, teen taas tälläisen vähän minimmän postuksen, nyt kun ei uusia kuviakaan ole tullut otettua~

Eli, yksi ilmoitusluontoinen asia olisi se, että kävin tänään robbarissa! Lähinnä sen takia halusin sinne, että siellä oli joitain kynsituotteita tarjouksessa. Ostin sitten yhteensä kolme lakkaa; turkoosinsävyisen ja pinkinsävyisen metallinhohtolakan ja vaaleanpunaisen pikkulakan. Yhteensä maksoivat 7 e ! Mukaan lähti myös blondi hiusväri (juurikasvu alkaa olla aiiika kaunis) ja viidenkymmenen sentin maissinaksupussi, nam ! Seuraavan merkintään voisin laittaa kuvia noista ostoksista + uusista kynsistäni jotka toteutin juuri äsken.

No mutta, toinenkin juttu vielä, nimittäin yksi siilivideo + kuva kesältä ! Meidän koneella on aikas runsaasti näitä siilikuvia -ja videoita kesältä, vaikken oo niitä tänne hirveesti tunkenutkaan, en oo jotenki vaan tullu laittaneeksi kai. Muttaaa, nyt eka tälläinen ihanasöpö kuva, jossa kaksi palleroa syö samalta lautaselta ruokaa. Osallistuin tällä (en oo ihan varma oliko just TÄÄ kuva, mutta hyvin samanlainen kuitenkin) yhden lehden kesäkuvakilpailuun ja pääsin kymmenen parhaan joukkoon (osallistujia oli jotain 200 kai)


Sitten video, jossa taasen kaksi siiliä, mutta ei enää ihan niin sopusointuisessa ilmapiirissä...
Katsokaa itse videosta ! Kuunnelkaa myös, ne pitivät ihan hirmuista puhinaa ja tuhinaa ! JA katsokaa kanssa varsinkin tuo toisen naamaa siinä kohtaa kun zoomaan, se on ''taisteluasennossa'' hehe.
Lisään vielä, että tuo on normaalia siilien käytöstä, kun ne tapaavat lajitovereitaan. Ne ovat nimittäin ''erakkoluonteita.'' 8D



Eiköhän siinä ollut sitten kaikki. Palailen taas pian esimerkiksi vähän tuoreempien kuvien kanssa.
Heihei !

ainiin ps. viikonloppu ♥

3 kommenttia:

  1. siiliä<3 mulla vaan yks viime syksynä otettu suhkot hyvä kuva siilestä, en oo sen jälkeen ees nähny niitä :O mäki ostin tänään kynsilakkaa, kimaltavaa pinkkiä<3

    VastaaPoista
  2. Oiii. Miten söpöjä siilejä :3 ♥

    VastaaPoista
  3. ^ tacktack!
    siilit ovat todella ihania ja söpöjä, toivottvasti niitä ilmestyy taas ensi kesänäkin tänne pihapiiriin :3 me ruokitaan niita aina kesällä iltaisin niin siksi ne aina tulee tänne takaisin kesällä joka ilta :---)

    VastaaPoista