sunnuntai 10. tammikuuta 2010

donuts

viikonloppuna oon massaillut pitkästä aikaa ! muovailin siis fimosta tollasia pikkupikkuherkkuja, tällä kertaa lähinnä donitseja mmm. tein kyllä kanssa ruusuja jaa jotain muita, mutta noista tuli musta kaikista hauskimman näkösiä.

ajattelin siis käyttää noita ainakin mun tulevissa wnb-deco-den-projekteissa, joita tulee olemaan ainakin nailstuff-laatikon (tosin se on niin iso, että keksin siihen varmaan jotain muuta suurempaa koristetta) ja kännykän koristelu. varmaan joku pienempi laatikkokin ehkä vielä ! en malta odottaa että pääsen koristelemaaaaaaaan, tykkään näperrellä kaikkea pientä ja söpöä nimittäin :---) ! ainiin, ja eikös noista vois saada myös hauskoja korva/-kaulakoruja? sellaseenkin käyttöön vois joskus tehdä kanssa.

kun tein noita niin tajusin, että ens kerralla kun meen helsinkiin niin pitääkin ostaa lisää noita massoja ! valkosesta ja ruskeesta on kulunut jo yli puolet, joten niitä ainakin kaipailen lisää~mutta onneks noi on halpoja, joku vajaa kolme euroa yks paketti.

eip sit muuta, nyt täytynee painua nukkumaan koska huomenna koulua ;o

ps ainiin tykkäättekö jos postailen tälläsiä pikkupostauksia useammin vaiko sitten vähän isompia harvemmin?

+ JUHLAPOSTAUS-IDEOITA SAA/PITÄÄ EDELLEEN LAITTAA :---) !

4 kommenttia:

  1. en oo lukenu sun blogia kovin kauaa mutta kuitenkin...oot tosi hyvä kirjoittaa ja oot niin taitava tekee kaikkii tommosii pienii juttui et haluaisin ite olla noin hyvä:)kiitos sulle! peeäs.kirjoita pieniä postauksia usein:) ja nii muuten tohon juhla postaukseen..tee postaus sun kavereista,kodista tms...+kuvia!!!! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: oiii, kiitos :---3 ! kiva jos tykkään lukea ja sillein. harjottelemalla niitä oppii nopeasti tekemään. ja kiitti postausideasta !

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanan herkullisen näköisiä <3! Itsekin valmistin juuri uusia donitseja (ja en btw. tiennyt että sinäkin niitä olit tehnyt eli sattumalta tein samasta aiheesta..)

    Juu kannattaa lisätä sellaiset "eyepin" jutskat niin voit ripustella noita kännykkäkoruiks ja korvakoruiks :)

    VastaaPoista
  4. Shiri: kiitosksia! jee, hyvä sattuma :D tosin nuo sun on paljon paremppan näköisiä, hehe.........:D juups~

    VastaaPoista