sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

ma weekend

Moi ! Oho oho pieni tauko taas ollu postailussa...:---D Nooo ehkäpä alan taas aktoivoitua nyt kun tulee (tai siis JOS tulee...) kevät ja kesä ja voi pukeutua vähän kivemmin ynnä muuta!

Mutta mulla on ollut tosi kiva viikonloppu niin ajattelin siitä nyt sitten vähä kertoa. Viikonlopun kohokohta oli ehdottomasti kun mentiin lipen kanssa perjantaina salkkareitten kuvauksiin avustajiksi !!1 ♥ :D Ollaan niiin faneja.
Eli: perjantaina lähettiin siinä kahentoista aikaan kolusta (tervemenoo matikka ja enkku :))) ja mentiin junalla hesaan yay.

otsis kentien kaipaisi vähän kampaajan apua? :)

Oltiin ajotettu meidän aikataulut sillein, että meillä oli 2 tuntia aikaa syödä sun muuta joten oleiltiin sitten yhessä kahvilassa sen parin tunnin ajan hehe.

Meillä oli vähän ongelmia tilauksen kanssa, joten mä tilasin vaan randomilla jonkun ''broilerin'' 8D Mutta se oli hyvää ♥

Sitten mentiin sinne kuvauksiin (!) ja oli tosi mahtavaa. Hienoa että oli tällänen mahdollisuus ! Noin puolen vuoden päästä sit näytään parissa jaksossa, en tiiä tarkalleen missä, mutta kuitenkin ;)

Sit shoppailtiin. Ostin mustan mekon h&m:sta, mustan hameen gt:sta ja glitterlakkaa seppälästä !
Vielä kyllä ennen kesää pitää joku kunnon ostosreissu järjestää, tarviin kaikkea :D:D:D


Lauantaina aamulla leikittiin pepin kanssa ja kattokaan nyt kuinka söpö pikku pupu se onkaan ♥ !!!

Muuten oon tehnyt mun kuvistöitä (vihdoinki oon saanu kotona jotain aikaseks jee !) ja syöny tortilloja ja marjapiirakkaa MMM herkullista.

Palaillaan taas, voisin vaikkaa ottaa noi uudet vaatteet esitelyyn tai jotain :---)

3 kommenttia:

  1. Oot söpö tossa ekassa kuvassa ♥ tui : D

    VastaaPoista
  2. Jäätelötovatainoaastaanmyynnissä21. maaliskuuta 2010 klo 21.52

    HÖH!
    sä laitat musta aina nää hirveimmät kuvat tänne..miksii? vaikka kyllähän siellä sun kameraassa oli kaikkia kivempiakin.. :((((
    mutta joo oli tositosii HUIPPISTA salkkareissa ja ahh ne kaikki jutut, mitä en nyt miljoonatta kertaa rupee luettelee, mutta siis oli kyllä NIIIINN MAHTIA ETTTÄ! <3
    ps. Sämpylät on loppu, mitä? sämpylät on loppu..okeo, noh mulle yks broileri sitte! haahha inside :DDD

    VastaaPoista
  3. Sini
    aww kiitos :D:D:D

    Jäätelötovatainoaastaanmyynnissä
    älä HÖBÖTÄ toihan on hyvä :---)
    juu oli niiin mahtavaa ai ai ♥
    hahah 8D

    VastaaPoista