torstai 11. maaliskuuta 2010

MO

Oltiin tossa keskiviikkona koulun liikkapäivän merkeissä käymässä ateneumissa kattelees valokuvanäyttelyä ja jatkettiin sieltä sitten muutaman kaverin kanssa kauppoihin pyörimään. Ite en nyt jaksanut hirveesti mitään ostella, ajattelin jo, että mun ainooks ostokseksi olis jääny mäkin ranskalaiset, mutta kyllä mä sittenkin jotain pienenpientä ostin...

1) Yksi promarker-tussi sävyssä ivory. Mulla on näistä vaan sellanen perusväripaketti niin tässä tuli sitten pikkasen täydennystä. Tuota voi käyttää ainakin varmaan ihonvärissä ja tietty vaikka missä muussa. Vois koittaa tehä jonkun ihan kunnon piirrustuksen noilla tusseilla !

2) Pari pakettia fimoa. Elikkä tollanen laventelinlila ja sitten tuommoinen...sanotaan vaikka vaalea toffee tuo toinen. En oo taas vähään aikaan tehnyt mun massoista mitään, joten voispa nyt pikkasen koittaa niistä jotain kivaa pöyräytellä ;---)

Tälläsia taidetarvikkeita hehe. Seuraavaksi ois hankinassa vähän (tai mielellään vähän enemmänkin...) uusia vaatteita, saatan tilailla netistä ainakin jotain !

Ja tänään sitten oli okein kiva päivä, perjantai = viikonloppu lovelove ! Vkl:na suunnitelmissa on kuitenkin vaan olla kotona, kuten yleistä, mutta sehän on kivaa se hehehh.

♥ ♥ ♥ Palaillaan, hauskaa viikonloppua kaikille! ♥ ♥ ♥

3 kommenttia:

  1. lulx, tee jo uus postaus ! ;;______;; enivei, onks anna sui hyvä ? t viiivi

    VastaaPoista
  2. ihanii kuviiii<3333333333

    VastaaPoista
  3. Anonyymi
    joooo-o teen.
    jaa-a emt~

    VastaaPoista